Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování

18.02.2020

Dobrý den!
Chtěla bych touto cestou  velice poděkovat za úžasnou pomoc vašich dvou zaměstnanců - strážníků MP Krnov, kteří měli denní službu v úterý 18.2.2020.  
Celý minulý týden jsem byla jako zdravotník na lyžařském kurzu ZŠ Hradská (Humpolec) v Karlově pod Pradědem. V úterý musel být jeden náš žák převezen RZP do Nemocnice v Krnově a já, jako zdravotník musela jet s ním. Chlapce si nechali na oddělení, ale já se najednou musela nějak dopravit zpět, do Karlova. V Krnově jsem nikdy dříve nebyla.
Nevěděla jsem, jak se dostat zpět, popř. kde by se dalo sehnat tel. číslo na místní taxislužbu. Poprosila jsem tedy vaše dva "strážníky" (jsem ženská, frčky na ramenou mi nic neříkají), kteří zrovna procházeli kolem mě. Jejich pozitivní nálada, pohotové reakce a okamžitá pomoc byla téměř neuvěřitelná. Nejen, že mi zavolali taxi, ale doprovodili mě i na místo, kde mě mělo vyzvednout, vysvětlili taxikáři co se stalo a kam potřebuji dovést, usadili mě do vozu...a ještě mi popřáli krásný zbytek dne a šťastnou cestu! Jim i panu taxikáři z firmy ČAUTAXI jsem neskonale vděčná za skvělou pomoc a úžasnou lidskost, kterou projevili. Moc a moc jim děkuji a byla bych velice ráda, kdyby jste jim to vyřídili. Takových lidí bychom si měli opravdu vážit.
Z Humpolce zdraví a krásný zbytek dne přeje zdravotní sestřička V. Štaubertová.

 

17.01.2020

Dobrý den pane Hlaváčku,
ráda bych touto cestou moc poděkovala strážníkům Městské policie za pomoc, kterou mi poskytli během vánočních svátků. Jak už to bývá v předvánočním běhu, člověk bývá myšlenkami jinde a mně se podařilo těsně před odjezdem na horskou chatu, zabouchnout si dveře od bytu - v neděli odpoledne, se vším potřebným za těmi dveřmi.
Naštěstí mi tedy pomohli pánové od Vás. Byli velmi vstřícní a ochotní, dveře se jim nakonec povedlo otevřít, i když to bylo náročné. Osobně mi velmi pomohla především jejich dobrá nálada a pochopení. Udržet si tak pozitivní přístup a naladění jistě není při vaší práci jednoduché.

Děkuji za to, jak pomáháte.
S přáním krásného dne všem.
J. Mojžíšová

img_0001.png

 

 

scan.jpg

 

 

23.11.2019

Dobrý den,
chtěl jsem poděkovat  Městské policii Krnov  za výbornou práci.
Bydlím v Krnově v dolní části  Staré Ježnické, kde byly opakované problémy s parkováním aut v zákazu vjezdu mimo dopravní obsluhu. Na ulici není chodník a hlavně v ranních hodinách, když chodí děti s maminkami do školek či do škol/chodí tudy i moje dítě/, méně mobilní starší lidé,  tam vznikají nebezpečné situace, kdy chodci nemají kvůli parkujícím autům  kam uhnout. Pokud je to po dešti a jsou tam i  kaluže, je to ještě komplikovanější. Myslím, že v drtivé většině jsou majiteli aut zaměstnanci KOS, kteří mohou využívat velké firemní  parkoviště vzdálené 3min. pěšky, občas má v KOS někdo školení a není bohužel upozorněn  pronajímatelem sálu o možnostech parkování, což pak při příjezdu na poslední chvíli řeší parkováním v zákazu. Po mém opakovaném volání MP jsme se domluvili na častějších kontrolách.  Díky Vaší pozornosti se tyto situace alespoň z mého pohledu výrazně zlepšily.

Kritické je místo bohužel zůstává  při napojení Staré Ježnické na Albrechtickou/před značkou zákazu vjezdu/, kde auta parkují šikmo/ a zamezují dobrému výhledu do tohoto úzkého "hrdla"-zejména větší dodávky/a  někdy i auta či kamiony zajíždějící do KOS/, kdy chodec a protijedoucí auto či cyklista se do poslední chvíle navzájem nevidí, sám jsem tam několikrát zabránil srážce na poslední chvíli, nebo jsem byl toho svědkem. Myslím, že každý dospělý člověk si je schopen představit následky takové srážky, včetně dalších souvislostí, které nechci nyní rozvádět, ale jaké lékař záchranné služby si je pamatuji celý život.
Určitě by bylo dobré tohle místo zpřehlednit a parkovací  místa upravit. Pokud bude třeba, zašlu podnět k řešení i dopravní komisi města.
Ještě jednou velký dík a hodně klidných dnů.
L.S

 

19.10.2019

Dobrý den pane veliteli, dnes dopoledne ztratila z nepozornosti moje maminka (72 let) v Krnově u tržnice tašku s veškerými doklady a větším finančním obnosem. K našemu velkému překvapení se taška našla. Odevzdal ji poctivý nálezce, kterého jsme kontaktovali a za jeho poctivost odměnili. Taktéž bychom rádi poděkovali Vašemu zaměstnanci konajícího službu, který se choval velmi profesionálně a s lidským přístupem. Bohužel si nepamatuji jeho jméno, pro Vás však nebude problém to zjistit.

 díky Mgr. I. Kollárová

24.7.2019
Dobrý den pane Hlaváček,
zasílám poděkování za součinnost při konání MČR v amatérské cyklistice.
S přáním hezkého dne

P. Sekanina